Huawei: első kínaiként a top 100-ban

huaweiA Huawei bejelentette, hogy a vállalat – első anyaországi kínai cégként – felkerült a Thomson Reuters’ a világ száz leginnovatívabb vállalatainak, a „Top 100 Global Innovators of 2014” listájára. A Huawei minősítése 2011-ben kezdődött, amely keretében vizsgálták a cég különböző iparágak innovációjában betöltött, az egész világra kiterjedő vezető szerepét, beleértve a vállalat szabadalmainak teljes volumenét, sikeres szabadalmainak arányát, globális szabadalmi portfólióját, és befolyását, amelyre bizonyíthatóan hivatkoznak más cégek.

A Huawei három üzletága közül egyedül csak a Fogyasztói Üzletág 2014. augusztus végéig hétezer találmány és ezer design szabadalom kérelmét nyújtotta be. A teljes céget tekintve a Huawei 2014 júniusáig bezáróan több mint 65 ezer szabadalmi kérelmet nyújtott be Kínában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban. A Huawei Technologies K+F beruházásainak évente nagyjából tíz százalékát fordítja innovációs kutatásokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Furfangos módszerrel lopható adat a pc-kről

sze nov 12 , 2014
Biztonsági kutatók olyan eljárást dolgoztak ki, amelynek segítségével egy teljesen elszigetelt, internetelérés nélküli hálózatról is lehetséges az adatlopás. Az AirHopper nevű billentyűnaplózó applikáció egy FM vevőegységgel rendelkező okostelefon felhasználásával a számítógép kijelzőjének speciális tulajdonságait használva juthat valós idejű adatokhoz. Egyébként ez már nem az első módszer az ilyen jellegű adatlopásra, […]
IBM személyi számítógép