Tetthely: tini telefontolvajt találtak

mobilA rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki egy hatvanéves helyi férfit. Az áldozat február 10-én tett feljelentést az Egyeki Rendőrőrsön, mert ismeretlen tettes előző napon egyeki családi házából ellopta az ágya mellett tartott mobiltelefonját. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy előző nap délután egy helyi fiú érkezett hozzá, de akkor a sértett már lefekvéshez készült, így bevette a gyógyszereit. A férfi ezt követően arra ébredt, hogy az ágya melletti asztalra tett telefonja nincs meg.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely egy órán belül eredményre vezetett. A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók házkutatást tartottak az előző nap a sértett lakásában tartózkodó 14 éves fiú otthonában, ahol egy dobozba rejtve megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont. A rendőrök a fiatalkorút elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A fiatal bűnözőpalánta a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az elmúlt év „leghíresebb” Facebook átverései

pén febr 13 , 2015
2014. január: Az óriáskígyó megeszi az állatkerti gondozót- A Facebook üzenetben egy hátborzongató videót ígértek, amelyben egy óriási kígyó megeszi az állatkerti gondozót. A hamis tartalmat csak megosztás vagy lájkolás után lehetett elérni. 2014. március: Megtalálták az eltűnt maláj gépet- egy látszólag legitim Facebook üzenetben kapott a felhasználó értesítést, hogy […]
Facebook

Friss, ropogós