Új üzletágat indított a Dell

money-counting-dollarA Dell bemutatta a Datacenter Scalable Solutions (DSS) nevű új üzletágát, amely a Dell nagyvállalati megoldásokkal foglalkozó szervezetében (Enterprise Solutions) kapott helyet. A DSS ágazatot a webes technológiai, telekommunikációs szolgáltató, webhely-üzemeltető, olaj- és gázipari cégek, valamint a kutatószervezetek konkrét igényeinek megfelelően alakították ki. Ezeknek a vállalatoknak gyakran kiterjedt technológiai elvárásaik és ellátási lánccal kapcsolatos követelményeik vannak, mert csak így képesek innovatív megoldásokat nyújtani ügyfeleiknek.

A gyors, méretezhető és ismételhető folyamatokra épülő működési modellel a Dell mostantól egyedülálló módon képes biztosítani ezeknek a vállalatoknak a szükséges, kifejezetten a számukra tervezett technológiai megoldásokat, a kívánt időpontban. A Dell DSS szoros partnerkapcsolatban áll a Dell Financial Services ágazattal. A rugalmasabb jótállási és finanszírozási lehetőségekkel a Dell segíti az ügyfeleit, hogy olyan technológiákra tegyenek szert, amelyek – szem előtt tartva az üzleti értékeket – a jövőben is biztosítják a vállalat működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hoppá! Kiderült, hogy a tévénézők a minőségi tartalmat kedvelik

hét szept 7 , 2015
Az Ericsson ConsumerLab 2015-ös TV & Média Jelentése szerint a fogyasztók körében minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendenek a video-on-demand szolgáltatások; a tévénézéssel töltött idő több mint egyharmadában már on-demand televíziós és videó tartalmakat néznek. A jelentés szerint 2012 óta 71 százalékkal nőtt az okostelefonon történő videónézésre fordított idő; a tinédzserek […]
televízió