Díjeső III. — okostelefonnal vezérelhető actioncam

csapoA Technical Image Press Association (TIPA) szerint a legjobb action cam a Sony HDR-AS100V. A készülék beépített GPS-ével, és 13,5 megapixeles állókép rögzítési funkciójával, videó rögzítésével (XAVC-S 60p/50p), valamint az NTSC és PAL televíziós jelszabványok közötti váltást biztosító funkciójával érdemelte ki a zsűri elismerését. Az apró (2,5×5,08×7,72 cm) kamerát fejlett képstabilizátor rendszerrel és beépített sztereó mikrofonnal, valamint egy ultra-nagylátószögű (170 fokos) Carl Zeiss Vario Tessar lencsével szerelték fel, mindezt egy cseppálló formába öntve.

Az action cam minden funkciója vezérelhető okostelefonon keresztül is, és egy vízálló tokkal, tapadókorongos és tripod állvánnyal, valamint további változatos felszerelési lehetőséget kínáló kiegészítővel érhető el. Az AS100V alkalmas időeltolásos (5 és 60 másodperc közötti) képek készítésére, melyeket mozgóképpé is összefűzhetünk, valamint támogatja a 24p nagysebességű 120 fps és 240fps hanggal történő képrögzítést is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell ismét Budapesten turnézik

csü máj 15 , 2014
A Dell Solutions Tour, a Dell nemzetközi programsorozata június 24-én ismét Budapestre érkezik. Az esemény a BYOD, a mobilitás, a felhőalapú it-megoldások, valamint a Big Data témája köré épül, és ezekhez kapcsolódóan mutatja be a vállalatoknak az aktuális informatikai kihívásokat és a Dell megoldásait. A rendezvény az érdeklődők számára ingyenes, […]

Friss, ropogós