Új üvegszálas kapcsolatot épített ki Bécs és Budapest között

optikai kábelGyorsabb, biztonságosabb és minden eddiginél nagyobb kapacitású üvegszálas kapcsolatot épített ki Bécs és Budapest között az Invitech és az A1 Telekom Austria csoport nemzetközi üzletága. Az Invitech közleménye szerint a két szolgáltató saját optikai infrastruktúrájának összekapcsolásával a ma elérhető legrövidebb összeköttetést biztosítja, ezzel kiemelkedő adatbiztonságot garantál. Az optikai gerinchálózat a korábbi légkábeles infrastruktúrához képest jelentős többletkapacitással és magasabb műszaki paraméterekkel biztosítja az adatelérést a két főváros között, lehetővé téve az Invitech nagykereskedelmi ügyfeleinek magasabb színvonalú kiszolgálását, és az ügyfélkör bővítését.

Az A1 Telekom Austria csoport a fejlesztéssel kiterjedt európai optikai hálózatát bővíti, szolgáltatásai a saját gerinchálózata mellett a hét kelet-közép-európai országban működő leányvállalatának infrastruktúráján alapulnak. Az Invitech a 4iG Csoport tagja. Több mint ötezer vállalati és nagykereskedelmi ügyfélnek nyújt infokommunikációs szolgáltatásokat. Portfóliójába szélessávú üzleti internet, adatközponti és felhő megoldások, valamint hang- és it-szolgáltatások egyaránt beletartoznak. Az Invitech infrastruktúráját 11 ezer kilométer optikai hálózat, 6500 hálózatba kötött épület és a mintegy négyezer négyzetméternyi adatközpont alkotja. A vállalat 23 ezer végfelhasználó it-eszközeit üzemelteti.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy e-mail miatt mondott le a brit belügyminiszter

csü okt 20 , 2022
Lemondott Suella Braverman brit belügyminiszter. Braverman a lemondását bejelentő, Liz Truss miniszterelnöknek küldött levelében azzal indokolta a lépést, hogy személyes email-szerveréről küldött át egy hivatalos dokumentumot az egyik alsóházi képviselőnek, és ezzel megsértette az eljárási szabályokat. Braverman lemondásával néhány napon belül a brit kormány belső kabinetjének második magas beosztású tagja […]
email