Új tagokkal bővült a Sharp Nova-E termékcsalád

Sharp-Nova-EA Sharp bevezette a Nova-E termékcsalád két új A3 multifunkcionális készülékét. A harmincegy illetve huszonhat oldal/perc sebességgel dolgozó MX-M316N és MX-M266N nyomtatókkat a Sharp azoknak a kis és közepes méretű cégeknek kínálja, amelyek fejlődésükkel párhuzamosan bővíthető, modulrendszerű, hálózatba köthető és nem utolsósorban gyors készülékeket keresnek. A Sharp OSA (Open System Architecture) megoldásnak köszönhetően a Nova-E multifunkciós nyomtatók gond nélkül integrálhatók új vagy már létező archiváló, iratkezelő, nyomtatás- illetve szkennelésellenőrző rendszerekkel.

Az energiatakarékos MX-M316N és MX-M266N készülékekhez nagy űrtartalmú papírtároló, 56 kép/perc sebességű szkenner és kényelmes hét collos érintőképernyő tartozik. Felárral belső finisherrel is kaphatók, amellyel professzionális külsejű dokumentumok készíthetők. A Nova-E sorozat tagjai egy opcionális vezeték nélküli LAN hálózati adapterrel hozzákapcsolhatók a Sharpdesk Mobile Printhez, vagyis lehetővé teszik, hogy a dolgozók az iroda bármely pontjából, okostelefonra vagy tabletre telepített alkalmazás segítségével is biztonságosan nyomtassanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden, amit a roamingról tudni érdemes: ez a barangolás

sze júl 1 , 2015
Itt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít. 2. Mikor vesszük igénybe a roaming szolgáltatást? Amikor hazai mobiltelefon és/vagy mobilinternet szolgáltatásunkat külföldön használjuk, azaz külföldi hálózaton indítunk […]

És még ez is...