Az Epson A3-as kétoldalas nyomtatással erősít

nyomtatoAz Epson bővítette a külső tintatartályos nyomtatóinak portfólióját és bemutatta a kisvállalkozások és otthoni irodáknak szánt L605 és L1455 nyomtatókat. Mindkét modell kétoldalas nyomtatási lehetőséget kínál; az L605 az Epson első ilyen tulajdonsággal rendelkező háromfunkciós nyomtatója, míg a L1455 az első olyan négyfunkciós készülék, amely A3+ méretű kétoldalas nyomtatásra és A3-as szkennelésre is képes. A kétoldalas nyomtatás felére csökkenti a papírfelhasználást, és azzal, hogy a készülékek automatikusan mindkét oldalra nyomtatnak, az üzemeltetési költségek minimalizálhatók. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival a felhasználók nyomtatási költségeik akár kilencven százalékát eddig is megtakaríthatták, ez az új funkció pedig tovább növeli a rendszer költséghatékonyságát.

A nagy mennyiségű nyomtatáshoz tervezett, ultra nagy kapacitású tintatartállyal a felhasználóknak nincs szüksége többé tintapatronokra – a nyomtatók kezdőcsomagjai két tintapalack-készletet tartalmaznak, így az L1455 készülékkel akár 10 500 oldal, az L605 modellel pedig akár tizenegyezer fekete és 11 ezer színes oldal nyomtatható. A külső tintatartályos rendszereknek köszönhetően különösen alacsony lapköltség érhető el és a tintautántöltések között sokkal több nyomat elkészítésére van lehetőség. A készülékek a nyomtatóba integrált tintatartállyal egyszerűen használhatók, a japán gyártó pedig 12 hónapos vagy ötvenezer oldalas gyártói jótállást biztosít a felhasználók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az internetezők közel fele félti a felhőben tárolt adatait

sze szept 21 , 2016
Egy friss felmérés válaszadóinak a fele pontosan tudja, hogy milyen fájlokat és adatokat tárol a felhőben, de emellett 45 százalék tart attól, hogy ezekhez mások is könnyen hozzáférhetnek. A megkérdezett internetezők közel negyven százaléka gondolja úgy, hogy magabiztos felhasználója a felhőknek és tisztában van azzal, hogy az általa használt programok és […]
felhő

Friss, ropogós