Szervere már lesz a nemzeti hulladékgazdálkodó társaságnak

Symmetria-eredmenyekA Symmetria Magyarország Kft. nyerte a nemzet hulladékgazdálkodását koordináló és vagyonkezelője, az NHKV Zrt. tenderét, amelynek felhívását nem tették közzé a Közbeszerzési Értesítőben, mert 18 millió forint alatt szabták meg a beszerzés értékét. Ennek megfelelően nem is lett öldöklő árverseny, a figyelembe vett legalacsonyabb ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlat: 17 615 500, a legmagasabb ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlat 17 934 944 forint volt. A beszerzés tárgya egyébként egyetlen egy, igaz elég combos szerver volt (lásd keretes). A tenderre a nyertes társaságon kívül meghívták még az Areus Infokommunikációs Zrt.-t, PROFESSZIONÁL Informatikai Zrt.-t, és a WSH Számítástechnikai, Oktató és Szolgáltató Kft.-t.

Processzor: teljesítménye a PassMark software alapján végzett mérés alapján a benchmark legalább 22 000 legyen.
Tárhely: legalább kilenc TB bruttó tárhely, 2,5 inch-es 15 000 RPM SAS diszkekből kialakítva, integrált SAS kontrollerrel, amely alkalmas RAID0, RAID1, RAID5 típusú hardver-es tárolt adatvédelemre.
Memória: minimum 128 GB, típusa 1600 MHz DDR3 ECC memória
LAN csatlakozás: alapkiépítésben tartalmazzon négy darab beépített egy Gb-os Ethernet portot.
DVD-RAM vezérlő: egy darab.
Bővítési foglalatok: PCIe Gen3 slots legalább két darab, illetve két darab x16 és x8 slot.
Tápellátás: legalább két, minimum 800 W-os tápegység, redundáns kiépítésben.
Hűtés: négy darab hot plug, nagyteljesítményű ventillátor redundáns kiépítésben.
Fizikai méret: legalább 2U magas, beépíthető szabványos adatközponti rack szekrénybe.
Távfelügyelet: tartalmazzon távfelügyeleti környezetet (távoli bekapcsolás és leállítás).
Szalagos mentőegység: legalább egy darab LTO Ultrium 6 drive-ot tartalmazó szalagos mentőegység, SAS porton csatlakoztatva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

InSimu: nagy siker a harmadik helyezés

hét aug 1 , 2016
Az InSimu fejlesztői a harmadik helyezést érték el a Microsoft Imagine Cup fejlesztői világversenyének Word Citizenship kategóriájában. A magyar startup 35 csapat között ért el harmadik helyezést. A fejlesztés jelentős változást hozhat az orvosi diagnosztikában, jelentősen javítva a gyógyulás esélyét. Az alkalmazás lényege, hogy a felhasználó kap egy virtuális pácienst […]

Friss, ropogós