Új, ingyenes szolgáltatást nyújt üzleti ügyfeleinek a Telenor

iPhoneA céges mobileszközök egységes, megbízható kezelését, eszközmenedzsmentjét támogató Apple Business Manager szolgáltatás segítségével központilag beállíthatóak az eszközszabályozások, házirendek, és elérhetővé válnak különböző alkalmazáscsomagok. A Telenornál újonnan elérhető, díjmentes szolgáltatás segítségével a cégek új, és már használatban lévő Apple készülékei is vezérelhetők, ami jelentősen egyszerűsíti az egységes és biztonságos vállalati eszközhasználatot. Az Apple Business Manager szolgáltatás a Telenor üzleti ügyfelei számára díjmentesen hozzáférhető.

Az új szolgáltatást a Telenor nagyvállalati ügyfele, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. már sikeresen alkalmazza: a cég országszerte nagyságrendileg nyolcszáz iPad készüléket biztosít üzleti célból munkatársainak. Az eszközök egyenként történő beállításával járó aprólékos it-feladatot az eszközmenedzsment rendszer teljes mértékben kiváltotta: a cég informatikus szakemberei egy központi felületről minden készüléken egységes profilt állítottak be, kiváltva az amúgy négyszáz munkaórásra becsült folyamatot. Az eszközökön a megfelelő biztonsági és funkcionális beállítások után a munkatársak első körben a cég e-learning anyagait érhetik el, később további funkciókkal bővül az eszközök használhatósága.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A technológia használata nem károsítja a fiatalok mentális egészségét

pén máj 7 , 2021
Nincs bizonyíték arra, hogy erősödött a kapcsolat a fiatalok digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között az elmúlt évtizedekben – derült ki egy több mint 430 ezer, 10 és 15 éves kor közötti tinédzser bevonásával készített tanulmányból. Az Oxfordi Egyetemhez tartozó Oxfordi Internet Intézet (OII) szakemberei a tévénézés, a közösségimédia- […]
oktatás, mobil

Friss, ropogós