Új csatornák a DIGI (4iG) és az Invitel (4iG) kínálatában

11

DigiA DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába az ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású DIGI Sport három adója beszűnteti adását.

A népszerű utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Magyarországon elsők között a DIGI és Invitel előfizetőinek elérhető MATCH4 sugározza majd. A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) is. Az ARENA4 Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornája, műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. A csatorna a német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzéseinek közvetítése mellett az amerikai futball rajongóinak kedvencének számító NFL és NCAA meccseket, valamint a MotoGP futamait, és számos küzdősport eseményt, összecsapást (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetíti.

Az ARENA4 és a MATCH4 mellett megjelenik hamarosan a DIGI kínálatában az ARENA4+, Magyarország első sport-streaming szolgáltatása, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérők- és futamok, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítése.

Szeptember 1-től az otthoni mozizás élményét nyújtó FilmBox csatorna is elindul a digitális csomagban, valamint a FilmBox Extra HD csatorna műsorait is csodálhatják a FilmNow csatorna helyett az előfizetők. Emellett új csomagajánlat részeként, FilmBox Pak néven szintén szeptember 1-től, a FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Extra HD és Filmbox Family csatornák is a DIGI, illetve az Invitel előfizetőinek képernyőjére kerülnek. A 12 lineáris csatorna és több mint 800 film és sorozat on demand hozzáférését biztosító Filmbox+ alkalmazás használatát is tartalmazza majd a DIGI előfizetőinek szóló csomagajánlat.

Az új filmes csatornák indulásával egyidőben megszűnik a FilmNow, és ezzel párhuzamosan megszűnnek a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel adásai is. Az ismeretterjesztő csatornák helyett induló új adókról még nem tudni mikor, de tájékoztatni fogja előfizetőit a DIGI csoport.

A FilmBox Pak feláras, szeptember 1-től elérhető csomagajánlatában négy prémium mozicsatornát, valamint a hozzá kapcsolódó Filmbox+ applikációt teszi elérhetővé a DIGI előfizetők részére. A Filmbox Prémium csatorna a nagy hollywoodi filmstúdiók kínálatából kínál prémium szórakozást, a FilmBox Extra HD egy csatorna azoknak, akik a minőségi filmeket, sorozatokat, mozisikereket kedvelik. A FilmBox Stars kínálatában közkedvelt akciófilmeket, vigjátékokat nézhetnek míg a FilmBox Family kínálatában örök klasszikusok, mozisikerek, sorozatok, rajzfilmek hozzák össze a családokat. Minden csatorna reklám- és megszakításmentes szórakozást kínál előfizetőinek. A Filmbox Pak előfizetés részeként az előfizetők hozzáférést kapnak a Filmbox+ digitális szolgáltatáshoz is, 12 lineáris csatorna mellett több mint 800 filmet és sorozatot nézhetnek a szolgáltatás keretén belül.


 

11 thoughts on “Új csatornák a DIGI (4iG) és az Invitel (4iG) kínálatában

  1. A legjobb állatos adót is elveszik, akkor adják vissza az Animal planett csatornát. Régebben ez is a kínálatban volt.

  2. Én a Kézilabda miatt választottam a Digit, a sport1 és sport2 megmarad?

  3. A digisporton eddig látható volt a női tenisz! Most ezeket a mérkőzéseket melyik csatornával lehet majd ismét látni! Én meg direkt a tenisz miatt választottam a digi szolgáltatást!

  4. Azért váltottam a Digire az UPC ről, mert több tematikus csatorna megszünt. Remélem itt nem lesz ugyanez, mert megint kereshetek másik szolgáltatót.

  5. Én az ID Investigesen csatornát hiányolom. A Digi indulásánál ez még elérhető volt, azóta is várom a visszatérését!

  6. Klasznak tartom új csomagot!! Remélem Német adások is jobak lesznek RTL- SAT1 -PRO7 nemnagyon tiszák képek.?Lehet az is majd javulni fog?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Váratlan eredményt hozott a Bónusz Brigád és a GKID vizsgálata

sze jún 29 , 2022
Egy friss vizsgálat arra, a már-már hihetetlen eredménye jutott, hogy sokan azonnal abbahagyják az online vásárlást, ha az bonyolultnak tűnik, vagyis bonyolult. Az online vásárlók döntő többsége internetes keresők segítségével tájékozódik, a válaszadók fele a közösségi médiában és hírlevelekből is szerez információt, harmaduk a barátoktól, ismerősöktől kér segítséget, míg az […]
Bónusz Brigád