Új, A3-as multifunkciós nyomtatók a Canontól

nyomtatA Canon irodai felhasználásra, illetve vállalaton belüli nyomdai részlegek számára kínál monó multifunkciós készülékeinek új modelljeit. Az imageRUNNER ADVANCE 6500 és 8500 PRO termékcsalád számos olyan fejlesztést kínál, amelyekkel le lehet csökkenteni a dokumentumkezelés összköltségét, garantálni lehet az információbiztonságot és javítani lehet a munkafolyamatok hatékonyságát is. Az új berendezések a közvetlen PDF-nyomtatás további szabványosítása, valamint a wifi, a kereshető PDF és az Office Open XML (PowerPoint és Microsoft Word) fájlformátumok támogatása révén extra értéket kínálnak a vásárlók számára. A további fejlesztések között találjuk a videoasszisztenst, valamint a hordozóméret és a papírelakadás automatikus érzékelését, aminek révén felgyorsíthatók a műveletek, miközben az új mozgásérzékelő szenzoroknak köszönhetően megszűnik a várakozási idő, és csökken az áramfogyasztás is. Az imageRUNNER ADVANCE 6500 és 8500 PRO sorozat is 2016. március 1-től lesz kapható Európa szerte.

Az új készülékek támogatják a legújabb biztonsági szabványokat, köztük a HDD biztonságos törlését, az IPSec-et és a FIPS 140-2 szabványnak megfelelő teljes HDD-titkosítást. Az új biztonsági szabvány funkció egyetlen helyre csoportosítja a beállításokat, leegyszerűsítve ezzel a biztonsági beállítások és irányelvek kezelését és alkalmazását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Legyenek adottak a feltételek: a távmunka alapjai I.

sze febr 3 , 2016
ShareTweetPinShareFelmérések igazolják a távmunka hatékonyságát, a munkamódszer elterjedtsége azonban egyelőre elég alacsony. Sok helyen például az is közrejátszik, hogy a munkaadó nincs tisztában azzal, hogyan gondoskodhatna a biztonságos és hatékony távmunka feltételeiről. Ezzel kapcsolatban ad néhány tanácsot a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet. 1. Győződjünk meg arról, hogy adottak a […]
Home office

És még ez is...