Itt az új ZyXEL konnektoros internet adaptere

ZyXEL-PLA5256-Homeplug-AV2A tajvani ZyXEL bevezette új, egy megabit sebességre képes powerline adapterét az otthoni felhasználók számára. A most piacra dobott PLA5256 Homeplug AV2 többfunkciós poweline adapterével a wifi és vezetékes csatlakozások is könnyedén menedzselhetőek. Az eszközt olyan otthonokba tervezték, ahol a nagy sebességű hálózati csatlakozás alapkövetelmény, de a távolságok és a falak miatt az egységes rendszer nehezen építhető ki. A PLA5256 segítségével viszont elérhető az akár egy megabit sebességű adatátvitel a földszinten és az emeleten is. A Quality-of-Service funkcióval a Powerline automatikusan osztja el, melyik eszköz számára mekkora sávszélesség szükséges az elérhető legjobb teljesítményhez. Mindezt a lehető legegyszerűbb módon teszi meg, a Plug and Play funkcióval az adapterek csatlakoztatása után a rendszer automatikusan működik, további konfiguráció nem szükséges.

A két Ethernet porttal és az átalakítóval minden egyes PLA5256 egyszerre több eszközt is képes kiszolgálni, azaz nem kell választani a játékkonzolok vagy a set top boxok között – ezért tökéletes választás a jól felszerelt otthonok számára. A többfunkciós szolgáltatások mellett a Powerline magas szintű hálózati védelemmel is rendelkezik: az Advanced Encryption Standard-nek megfelelve (AES) az „encrypt” gomb egy gombnyomásra bekapcsol, és kizárja a veszélyt jelentő külső felhasználókat és fenyegetéseket a rendszerből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van fantázia egy mozgásérzékelő ruhát fejlesztő cégben

csü aug 13 , 2015
Az emberi mozgás digitalizálását és ergonómiai elemzését végző mozgásérzékelő felszerelést fejlesztő vállalkozásba fektetett be a Széchenyi Tőkealap, hatvanmillió forint értékben. A tőkealap közleménye szerint az AXS ergonómiai kiértékelő rendszer jelenleg egyedülálló a piacon. Teljes körű, pontos digitális mozgásérzékelésre a jelenleg elérhető rendszerek nem alkalmasak. A győri AXS Motionsystem Kft.-ben a […]

Friss, ropogós