Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.

Keresés

A Vodafone Magyarország digitális infrastruktúrája az egyik legfejlettebb a hazai vezetékes hang- és internet, kábeltévé és mobilszolgáltók között. A társaság üzleti megoldásai széleskörű digitalizációs szolgáltatásokat biztosítanak a nagyvállalati és kormányzati szféra számára az adathálózati megoldások, a virtuális adatközpontok, és az IoT technológiák területén. A Vodafone Magyarországon elsőként nyújtott 5G szolgáltatást előfizetőinek, a társaság újgenerációs mobilszolgáltatása Budapest és a balatoni régió mellett a több száz bázisállomása segítségével országszerte is folyamatosan bővül.

Az előfizetés részesedés arányában a Vodafone a magyar piac abszolút második legnagyobb szereplője: több mint 3,7 millió lakossági és üzleti előfizetőt szolgál ki (mobil 3 millió, vezetékes szolgáltatások 763 ezer), amely által több mint 4,9 millió bevételt biztosító előfizetéssel (RGU – Revenue Generating Unit, 3 millió mobil, 677 ezer tv, 727 ezer szélessávú internet, 504 ezer vezetékes hang) rendelkezett 2023 júliusában. A Vodafone Magyarország Zrt. többségi tulajdonosa 2023. január 31. óta a 4iG Nyrt. leányvállalata, az Antenna Hungária Zrt.


Next Post

Httpool

szo ápr 6 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Httpool by Aleph, az Aleph regionális vállalatok globális kibővítésével együtt képviseli a vezető digitális médiaplatformokat Közép- és Kelet-Európában, több mint 130 országban világszerte, támogatva növekedésüket és elősegítve a digitális hirdetők üzleti eredményességét. Partnereik kiterjesztésében új és meglévő piacokon az iparági szakemberekből és platformszakértőkből álló, elkötelezett helyi csapataik […]
ZX-81