Httpool

Keresés

A Httpool by Aleph, az Aleph regionális vállalatok globális kibővítésével együtt képviseli a vezető digitális médiaplatformokat Közép- és Kelet-Európában, több mint 130 országban világszerte, támogatva növekedésüket és elősegítve a digitális hirdetők üzleti eredményességét. Partnereik kiterjesztésében új és meglévő piacokon az iparági szakemberekből és platformszakértőkből álló, elkötelezett helyi csapataik segítenek. Tapasztalt kollégáik szorosan együtt dolgoznak a hirdetőkkel, fejlesztik és segítik őket a digitális kampányok létrehozásában és lebonyolításában.

A Httpool by Aleph innovatív technológiával, megoldásokkal és kiterjedt piaci ismeretekkel, valamint egy korlátlan, határokon átnyúló hitel- és fizetési módszerrel együtt lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a leghatékonyabb módon lépjenek kapcsolatba közönségükkel, következetesen maximalizálva a befektetéseik megtérülését. A globális hálózataikban kialakított partnerségek és felvásárlások révén az iparág vezetői abban, hogy a hirdetők új mérföldköveket és benchmarkokat állíthassanak fel.

A világ legjelentősebb média- és közösségi alapú platformjai, köztük a Meta, a Twitter, a TikTok, a Snapchat, a Spotify, a Reddit, a Twitch, a Brainly és még sokan mások a Httpool by Aleph-et választották hirdetésértékesítési partnerüknek a kijelölt régiókban. Az Aleph márkái több mint 45 jelentős globális platformot képviselnek, több mint 130 országban. Csapatuk több mint 60 nyelven beszél folyékonyan, hogy több tízezer vállalkozást tudjon támogatni és működtetni a globális platformokon. A világ legismertebb közösségi médiaóriásainak hirdetésétől kezdve a 49 helyi pénznemben történő, határokon átnyúló tranzakciókig, a kampányok minden részét irányítjuk. Minden piacot érdemes megismerni a sikeres növekedéshez és az Aleph segítségével hozzáférhet a világhoz.


Tags:

Next Post

Samsung ViewFinity S90PC 5K monitor

szo ápr 6 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareSpecifikációk Képarány 16:9 Fényerő (tipikus) 600 cd/㎡ Statikus kontraszt-arány1 000:1 Felbontás 5,120 x 2,880 Reakcióidő (mp) 5ms(GTG) Betekintési szög (H/V) 178°(H)/178°(V) Specifikációk részletei Kijelző Képernyőméret (Class) 27 Sík / Ívelt Sík Aktív kijelző méret (Szé x Ma) (mm) 596,736 x 335,.664 mm Képarány 16:9 Panel típus IPS Fényerő […]
ZX-81