Megérkezett az Acronis Backup 12

felhoAz Acronis bejelentette új megoldását, a vállalkozások teljes digitális vagyonát védő Acronis Backup 12-t. Mivel a vállalkozások értékeinek nagy része ma már digitális és nem korlátozódik egyetlen eszközre vagy helyszínre, a vállalkozásoknak szükségük vagy egy olyan biztonsági mentés megoldásra, amely ennek az újfajta működésnek a támogatásához teljes adatvédelmet kínál. Egyetlen más megoldás sem mérhető az Acronis Backup 12 képességeihez a céges adatok biztonsági mentése és védelme terén a mai hibrid felhő alapú informatikai környezetekben – legyenek azok felhőben, a helyszínen, különböző virtuális és fizikai rendszereken, távoli rendszereken vagy mobileszközökön.

A hagyományos biztonsági mentést kínáló megoldások nem nyújtanak megfelelő védelmet a ma használatban lévő, egyre összetettebb informatikai struktúrák miatt, ahol többféle fizikai rendszer, virtuális környezet, felhő alapú munkamennyiség és több mobilkészülék található. „Az Acronis Backup 12-vel a vállalkozások megkapják azt a teljes védelmet, amelyet az új digitális világ megkövetel, és képesek lesznek felügyelni adataikat, akárhol is legyenek, ráadásul adatvesztés vagy külső támadás esetén minden eddiginél gyorsabban nyerhetik vissza azokat” – mondta Szergej Beluszov, az Acronis társalapítója és vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyakunkon a kánikula: "életet" menthet METEORA

hét júl 25 , 2016
A kánikula sokakat napozásra csábít, pedig ezzel szó szerint a bőrüket viszik vásárra az esetleges magas UV sugárzás miatt. A káros mértékű sugárzásra, vagy egy hirtelen kialakuló viharra mindeddig nehéz volt a felkészülés, de ha letölti az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) METEORA elnevezésű alkalmazását, amely egy olyan óra, amely egyben […]
ZX-81

És még ez is...