Tízezres létszámleépítéssel közelít az ügyfelekhez a Siemens

felmondasA Siemens konszern szerkezetátalakítási programja 11 ezer 600 állást érint világszerte megszüntetés vagy összevonás formájában – jelentette be Joe Kaeser vezérigazgató pénteken New Yorkban, egy befektetői konferencián. A globális leépítés célja, hogy közelebb kerülhessenek ügyfeleikhez, és egyszerűsítsék a szervezeti struktúrát. (Nehezen hihető és értelmetlenség is az, hogy a dolgozók meg tudják akadályozni, a vevők testközelségét. Arról pedig sajnos nincs hír, hogy azokat kirúgják-e, akik megbonyolították a szerkezeti struktúrát. Valami komolyabb tétet is megkockáztatnánk, hogy nem. A -szerk- megj,)

Az átalakítás szervezeti alapjait a 2014. október 1-jén kezdődő új pénzügyi évre tervezi lefektetni a vállalat. Öröm az ürömben, hogy Magyarországon a Siemens mindezek ellenére enyhe létszámnövekedéssel számol, a korábban bevezetett intézkedések eredményeként – közölte a Siemens Zrt. az MTI-vel. A tájékoztatás szerint jelenleg a cég mintegy 2 500 embernek adnak munkát, ebből több mint 2 100 a saját, és négyszáz a bérelt munkaerő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újjabb szétszedhető hibridet mutatott be a Toshiba

vas jún 1 , 2014
ShareTweetPinShareA Toshiba bejelentette legújabb, Satellite Click 2 L30W, leválasztható kijelzővel ellátott laptopjait. A 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite Click 2 L30W egy 2 az 1-ben eszköz. A készülék kijelzője egy kézzel is leválasztható, így a notebook két lépésben táblagéppé alakítható akár munka közben is. A szerkezet 500 GB […]
laptop

És még ez is...