Tesco Mobile vég: éljünk a jogainkkal!

Tesco-MobileA Tesco Mobile 2016. április 16-tól megszünteti a szolgáltatás nyújtását, ettől kezdve a Vodafone Magyarország Zrt. veszi át az előfizetőket. A szolgáltatóváltás automatikus, csak egyes szolgáltatások frissítésére van szükség a Vodafone-hoz átkerülő Tesco Mobile ügyfeleknek – derül ki a kereskedelmi lánc honlapján közzétett tájékoztatóból. A leírás szerint a váltás április 6. és 16. között történik, ezt követően a hang- és sms-szolgáltatás használatához semmit nem kell tenni, viszont szükség van az internet, mms és hangposta beállítások frissítésére, amiről az ügyfelek sms-ben a változatlanul megmaradó telefonszámukra kapnak tájékoztatást.

A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. A szolgáltatás igénybevételének feltételei egyoldalú szerződésmódosítással változnak, így a hatósági szabályozás értelmében az ügyfél – számára hátrányos változások esetén – azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést az értesítés kézhez vételét követő 15 napon belül. Egy tavalyi jogszabálymódosítás értelmében kártyás előfizetés megszűnésekor a szolgáltatók a fel nem használt összeget kérésre kötelesek lesznek visszafizetni az ügyfélnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Nissan esete a mobilakalmazással

ked márc 1 , 2016
A Nissan letiltotta a Nissan Leaf és eNV200 elektromos autó távoli elérését okostelefonos alkalmazáson keresztül, mert az alkalmazásban egy olyan sérülékenységet találtak, amely lehetővé teszi hogy illetéktelenek az autó alvázszámát (VIN) megszerezve jogosulatlanul hozzáférjenek az autó belső rendszeréhez. A hibát megtaláló Troy Hunt egy videót is közzétett ahol sikerült távolról […]

Friss, ropogós