Hogyan bírtuk ki enélkül: eSIM a Yettelnél

YettelA közép- és nagyvállalati ügyfelek után már a Yettel lakossági és kisvállalati ügyfeleinek is elérhető a virtuális SIM-kártya – közölte a mobilszolgáltató.

Az eSIM segítségével hosszú távon teljesen kiküszöbölhető a klasszikus SIM-kártyákkal járó műanyaghulladék keletkezése, kényelmesebbé teszi a mobilhasználatot, és emellett egyéb eszközök is kaphatnak így közvetlen mobilinternet-hozzáférést. Az új generációs eSIM funkciói túlmutatnak a klasszikus SIM-kártyák lehetőségein. Számos előnye között említhető, hogy elkerülhetőek a fizikai kártyához kapcsolódó elmozdulásból és sérülésből adódó kellemetlenségek, egyszerűsíti a készülékváltást, a SIM profil pedig egy QR-kód segítségével könnyedén költöztethető. Az eSIM tulajdonképpen a készülékbe integrált chip, amelynek segítségével nem kell hagyományos SIM-kártyát helyezni a készülékbe. A Yettelnél az eSIM már minden hangalapú és mobilinternetes tarifacsomaggal elérhető, és új előfizetéshez, valamint meglévő fizikai SIM-kártya cseréje esetén díjmentesen igényelhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orosz agresszió: jelentősen nőtt a roaming Ukrajnába

pén márc 11 , 2022
Ukrajnában jelentősen nőtt a roamingoló ügyfelek mobilnet és hanghívás forgalma, Magyarországról a háborús országba indított nemzetközi hívások és SMS-ek száma is többszörösére emelkedett – közölte a Magyar Telekom. A Magyar Telekom arról tájékoztatott, hogy az ukrán hálózatokon roamingoló előfizetők száma 20 százalékkal csökkent a krízis óta. Az előfizetőik által Ukrajnában […]
Magyar Telekom

Friss, ropogós