Változnak a Vodafone mobil tarifacsomagjai

Vodafone eSIMHihetetlen! A Vodafone Magyarország az ügyfelei saját igényeik és szokásaik szerint választhatnak az olcsóbb korlátlan mobiladatot, korlátlan hívást vagy mindkét szolgáltatást korlátok nélkül kínáló díjcsomagok közül.

Lakossági tarifacsomagok

Az új tarifacsomagok bevezetésével a Vodafone Magyarország célja, hogy a felhasználói szokásokhoz igazítva, elérhető áron biztosítsa ügyfelei számára az általuk preferált korlátlanságot. A két legnagyobb tartalmú tarifacsomag jelentős, állandó készülékkedvezményt is tartalmaz, valamint az április 2-től elérhető előfizetések mindegyike 5G képes. Ezekkel a tarifákkal és megfelelő, 5G képes készülékkel az ügyfelek megtapasztalhatják a Vodafone 5G hálózat stabilitását és minőségét. Az új tarifacsomagok az újdonságok mellett továbbra is tartalmazzák az ügyfelek körében népszerű görgethető adatot, valamint a családon belüli osztható adatot is.

Az új tarifacsomagok között szinte mindenki megtalálhatja saját használati igényeinek leginkább megfelelőt, legyen szó akár korlátlan hangról, adatról, vagy akár mindkettőről. A legkisebb, Mini tarfiacsomag havi 4990 forintért 3 GB mobiladatot, valamint korlátlan hálózaton belüli belföldi beszélgetést és 150 perc hálózaton kívüli belföldi beszélgetést tartalmaz, így megfelelő választás lehet azok számára, akik kevesebb mobiladatot használnak.

A Midi csomag havi 8590 forintért elérhető, amelyben korlátlan belföldi beszélgetést, valamint 6 GB felhasználható adatot kínál a szolgáltató. Azoknak, akik inkább az online kapcsolattartást és a közösségi platformokat részesítik előnyben, a szolgáltató az Easy csomagban havi 6990 forintért korlátlan belföldi adatot kínál. Azok számára pedig, akiknek a korlátlan mobiladat és hívás egyaránt fontos, a Vodafone két új tarifacsomagot is bevezet: a Maxi csomag havi 13 990 forintért korlátlan belföldi hangot, SMS-t és adatforgalmat tartalmaz, valamint 31 500 forintos készülékkedvezményt.

A legnagyobb, Maxi+ csomag havi 17 990 forintért kiterjeszti a korlátlanságot. A tarifával az EU felé indított nemzetközi hívások is korlátlanok. A tarifa a hálózat által biztosított lehető legnagyobb letöltési sebességet biztosítja, valamint 52 500 forint készülékkedvezményt is tartalmaz. A Maxi+-t vásárló ügyfelek 10 GB családon belül osztható adat felett is rendelkezhetnek. A Maxi és Maxi+ tarifák állandó készülék kedvezménye televízió, tablet, laptop, notebook és okostelefon készülékekhez elérhető, kétéves hűséggel.

Az új ügyfelek számára a korábbi RED és GO tarifacsomagok értékesítését a vállalat megszünteti, de aki ezzel az előfizetéssel rendelkezik továbbra is változatlan feltételek mellett veheti igénybe a szolgáltatást.

Tarifacsomagok a kis- és középvállalkozásoknak

A lakossági mobilportfólió megújítása mellett a Vodafone a kis- és középvállalati ügyfeleknek kínált üzleti díjcsomagjait is átalakítja. A lakossági csomagokhoz hasonlóan fontos újítás továbbá, hogy az új üzleti csomagok mindegyike 5G képes, amennyiben az ügyfél készüléke is az, így még gyorsabb letöltési sebességet kínál.

A korlátlan hálózaton belüli hívás mindegyik csomagban elérhető, így akár már havi 5990 forinttól korlátlan hálózaton belüli hívást kínál az új portfólió alsó tarifacsomagja, az Üzleti Midi, 5 GB mobiladattal kiegészítve. A minden hálózatban korlátlan belföldi hívás pedig már havi 9990 forintért elérhető az Üzleti Maxi csomaggal, emellett 10 GB adatot kínál a szolgáltató. Az Üzleti Plus csomagra előfizetve az ügyfelek a korlátlan telefonálást külföldön (EU nemzetközi) és belföldön is egyaránt élvezhetik 50 GB adattal kiegészítve, 13 990 forintért.

Azok számára pedig, akik az üzleti szférában is a teljes korlátlanságot szeretnék élvezni a Vodafone Magyarország az Üzleti Pro (16 990 forint) vagy Üzleti Prestige (22 990 forint forint) csomagokat ajánlja, amelyek magukban foglalják a korlátlan belföldi adathasználatot, a korlátlan hívást az EU-ban és belföldön egyaránt, valamint a korlátlan SMS szolgáltatást is. Az Üzleti Prestige a korlátlanságon túl tartalmazza a Világ Napijegy szolgáltatást is, ami EU-n belül és kívül is sokat tartózkodó kis- és közép vállalati ügyfeleknek lehet fontos.

A kisvállalati előfizetőknek az utóbbi két csomagba a szolgáltató belefoglalja az Alap+5 készülékbiztosítást, illetve további kiegészítő opciókat is kínál. Ezeket a plusz szolgáltatásokat a Vodafone azokhoz a csomagokhoz ajánlja, amelyekben nem korlátlan az adatfelhasználás. A kiegészítő opciókkal teljes, vagy akár alkalmankénti hét napos korlátlanság vehető igénybe.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vekkerrel segíti hallgatóit az EKKE

vas ápr 7 , 2024
ShareTweetPinShareVekker néven saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit csütörtöktől az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE). Az Európai Unió támogatásával megvalósult, 2,125 milliárd forint összköltségű rendszer három szinten is lehetőséget nyújt a hallgatóknak a segítségkérésre: egyfelől kapcsolatba léphetnek társaikkal tantárgyi, tematikus fórumokban, másfelől az oktatókkal tanulmányi ügyekben, de közvetlenül az egy-egy […]
EKKE Vekker

És még ez is...