Az IDC javított a chipgyártók idei bevételelőrejelzésén

chipFeljavította a globális félvezetőgyártók idei bevételelőrejelzését az International Data Corporation (IDC) amerikai elemzőcég, ami azonban még mindig elmarad a tavalyitól.

Az IDC honlapjára felkerült friss előrejelzés szerint a globális félvezetőgyártók bevétele 526,5 milliárd dollár lesz az idén a legutóbb szeptemberben becsült 518,8 milliárd dollár helyett, ami így is 12 százalékkal kisebb a tavalyi 598 milliárd dollárnál. Az IDC most azzal számol, hogy a félvezetőgyártók jövő évi bevétele már 632,8 milliárd dollár lesz az eddig várt 625,9 milliárd dollárral szemben, vagyis 2024-ben 20,2 százalékkal nőhet az ágazati vállalatok bevétele az idei évhez képest. Elemzők úgy vélik, hogy a félvezetőpiac elérte mélypontját, a két legnagyobb szegmensben, a személyi számítógépekben és az okostelefonokban alkalmazott chipek készletei kezdenek csökkenni. Az autó- és ipari szektorban a túlzott készletek várhatóan 2024 második felében térnek vissza a normális szintre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A fényvisszaverő elemek a ruhákon megmenthetik az életed, nem hiszed?

vas nov 26 , 2023
ShareTweetPinShareA közúti közlekedési törvény már évek óta előírja a gyalogosok számára, hogy rossz látási viszonyok között fényvisszaverő elemeket viseljenek a ruházatukon. Ez egy aranyszabályon alapul, amely feltétel nélkül vonatkozik minden közlekedőre és mindenkire, aki az úton vagy vasúton mozog. Röviden: mindig látni és láthatónak lenni. Miért nem szabad alábecsülni a […]
munkasnadrag.hu

És még ez is...