Ki mit tube, úgy arat

kimittubeA tavalyi siker ellenére ismét indul a Ki Mit Tube: a nevezők reggel nyolc órától már borzolhat… küzdhetnek a nézők kegyeiért és szavazataiért egészen szeptember 7-ig. (Valamiért a Vodafone szakemberei azt gondolták, hogy támogatniuk kell a versenyt: előttünk a kép, ahogy óriási tömegek ostromolják a Vodafone szaküzleteit, hogy a világszerte az egyik legolcsóbb mobilinterneten nézzék a Ki Mit Tube-ot. Na jó, ez hülyeség. A -szerk- megj.) A Ki Mit Tube produkciós versenyére szeptember 5-ig lehet nevezni a verseny weboldalán. A verseny első fordulója szeptember 7-én ér véget, a beérkezett produkciókra aznap éjfélig szavazhatnak a nézők.

A középdöntő feladatait már ezt megelőzően, szeptember 1-jén kihirdetik a szervezők. Szeptember 8-án reggel kezdetét veszi a középdöntő, melybe a 99 legtöbb szavazatot szerzett produkció kerül. Itt három kategóriában zajlik majd a szavazás, amelynek eredményeképp kialakul a legnépszerűbb produkciók (kategóriánként 9-9-9) mezőnye. Szeptember 15-én a kategóriánként 9-9-9 produkciós videóból a három zsűri-csapat 3-3-3, azaz összesen kilenc versenyzőt juttat tovább a döntőbe. Közvetlenül a zsűri döntésének ismertetése után, a szervezők kihirdetik a döntő feladatát. A szeptember 20-ai finálén a verseny honlapjára felkerülnek a döntős produkciók, és megindul a végső hajrá a szavazatok begyűjtéséért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen koncertközvetítés a MinDig TV Applikációban

sze aug 19 , 2015
Az Antenna Hungária a Honvédelmi Minisztérium megbízásából augusztus 20-án élőben közvetíti az ünnepi koncerteket a Várkert Bazárból. Azok sem maradnak le a változatos programról, akik nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen a MinDig TV Applikációban országszerte élőben követhetik a rendezvényt államalapító Szent István ünnepén. A program 16:30-kor kezdődik a […]

Friss, ropogós