Végre lehet drónt simogatni

quadkopterÉlményprogramot szervez a Telenor megújult, digitális élménytérként is működő üzleteiben.

A nyolc héten át látogatható “drónsimogatót” egy speciálisan erre a célra kialakított drónpálya teszi lehetővé, ahol profi moderátorok segítik a sokak számára új élmény átélését. A Telenor megújult üzletkoncepciójában elsődleges cél, hogy a betérő vendégek megtapasztalhassák a legújabb digitális szolgáltatásokat és eszközöket, ezért az új üzletekben minden oldalról hozzáférhető pultok fogadják az érdeklődőket, akik kézbe foghatják és kipróbálhatják az összes digitális eszközt az okostelefontól kezdve a virtuális sisakon át az okosórákig, drónokig és egyéb okos kiegészítőkig.

A “drónsimogató” események ideje alatt az üzletekben az érdeklődők a drónvezetés mellett egy táblagépes nyereményjátékban is részt vehetnek, amelyen MyTV Családi csomag, illetve az HBO GO szolgáltatás egyhavi díjmentes használatára jogosító kuponokat, illetve üzletenként egy-egy Parrot Airborne Cargo Mars típusú drónt sorsolnak ki a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Galaxy Note7: a Samsung kárpótlásra bíztat

szo okt 15 , 2016
A Samsung együttműködik a releváns szabályozó szervezetekkel, hogy felderíthessék a legutóbb jelentett, Galaxy Note7 készülékeket érintő tűz- és baleseteket. Mivel a Samsung közleménye szerint a felhasználók biztonsága elsődleges számukra, a gyártó arra kéri a szállítóit és partnereit, hogy a vizsgálat lezárultáig állítsák le a Galaxy Note7 készülékek cseréjét és értékesítését. […]
Samsung

Friss, ropogós