Szolgáltató központot nyit Budapesten a Ubiquity

Szijjarto-PeterSzolgáltató központot nyit Budapesten az amerikai Ubiquity Global Services jövő februárban, ezzel kétszáz új munkahelyet hoz létre — jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A miniszter a digitális fejlődés világgazdasági jelentőségét hangsúlyozva kiemelte: a négy éve alapított vállalat a legújabb generációs technológiák alapján nyújt üzleti szolgáltatásokat. Az Amerikai Egyesült Államokban és Ázsiában összesen több mint kétezer embert foglalkoztató Ubiquity a többi között pénzügyi és informatikai területeken nyújt többnyelvű üzleti szolgáltatásokat.

Szijjártó jelezte, abban is megállapodtak a vállalattal, hogy az ügyfélszolgálati központ létrehozása az első lépés, további beruházások várhatók akár Budapesten, akár vidéki nagyvárosokban. A miniszter elmondta: az autóipar után a szolgáltató központok ágazatába érkezik a legtöbb beruházás Magyarországra. Már kilencven szolgáltató központ működik, amelyek több mint negyvenezer embernek adnak munkát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre lehet drónt simogatni

szo okt 15 , 2016
Élményprogramot szervez a Telenor megújult, digitális élménytérként is működő üzleteiben. A nyolc héten át látogatható “drónsimogatót” egy speciálisan erre a célra kialakított drónpálya teszi lehetővé, ahol profi moderátorok segítik a sokak számára új élmény átélését. A Telenor megújult üzletkoncepciójában elsődleges cél, hogy a betérő vendégek megtapasztalhassák a legújabb digitális szolgáltatásokat […]
quadkopter, drón

Friss, ropogós