Telenor: csodás negyedévi eredmények

forintNövekvő árbevétel, emelkedő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához viszonyítva, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint negyven százalékkal bővült. Több ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet előfizetést a Telenor Próba promóció keretében kínált rugalmas ajánlat keretében.

„Nagyon örülünk, hogy szupergyors hálózatunk, rugalmas ajánlataink és innovatív szolgáltatásaink vonzónak bizonyultak, és több ügyfél döntött úgy, hogy korszerű, korlátlan előfizetésre tér át vagy új okostelefont vásárol tőlünk. Tovább bővítjük a Hipernet nyújtotta előnyöket és innovatív ajánlatokkal, megoldásokkal segítünk ügyfeleinknek a legtöbbet kihozni az ország leggyorsabb 4G hálózatából” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

  • A 2014. második negyedévi árbevétel 700 millió forinttal haladta meg az egy évvel korábbi időszak értékét.
  • A tőkeberuházások összege – a licencedíjakat nem számítva – egymilliárd forinttal emelkedett a 4G hálózat fejlesztéséhez kapcsolódó beruházásoknak köszönhetően.
  • Az előfizetések száma 34 ezerrel csökkent egy kormányzati tender miatt és a negyedév végére 3 millió 435 ezerre csökkent.
  • Az aktív SIM-kártyák száma alapján számított piaci részesedés 31,03 százalék volt 2014 második negyedévének végén.
  • A mobilinternet-ügyfelek száma a 2013 második negyedévi 803 ezerről 253 ezerrel, 1 057 000 főre bővült, ami 31 százalékos növekedésnek felel meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Cisco támogatja a startup vállalkozásokat

pén júl 25 , 2014
ShareTweetPinShareA Cisco Európában is elindítja startup vállalkozásokat támogató Entrepreneurs in Residence (EIR) programját. A kezdeményezés azokat a kezdő vállalkozásokat támogatja, amelyek előremutató ötleteken dolgoznak a „minden a hálón” (Internet of Everything – IoE), az okos városok, a biztonság, vagy a big data területén. A Cisco a Pioneers nevű szervezettel együtt választja […]
startup

És még ez is...