Az IDC szerint a Xerox a vezető menedzselt munkafolyamat szolgáltató

XeroxAz IDC a legfrissebb MarketScape felmérésében a Xerox-ot vezető menedzselt munkafolyamat szolgáltatóként nevezte meg, amely a piacon egyedüliként kizárólag erre a területre összpontosító, önálló üzletágán keresztül szolgálja ki az ügyfeleit. Az IDC azt vizsgálta a felmérésében, hogy a Menedzselt Munkafolyamat Szolgáltatási piacon a cégek milyen automatizálási és optimalizálási megoldásokkal segítik ügyfeleik egyre intenzívebbé váló dokumentumkezelő – és üzleti folyamatait.

Megállapításuk szerint a Xerox munkafolyamat automatizálási megoldása segít elkerülni azt, hogy bármilyen fennakadás legyen a dokumentumkezelési feladatok végrehajtásában. Továbbá támogatja a különböző szakterületek közti együttműködést, többek között a nemrégiben bemutatott munkafolyamat automatizálási megoldásaival, amelyeket kifejezetten a biztosítási cégek és HR osztályok, azaz két olyan terület számára fejlesztett ki, ahol a munkafolyamatok jelentős adatkezeléssel járnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Ingram Micro lett az ICY BOX disztribútora

hét dec 14 , 2015
A RaidSonic vezető márkájának az ICY BOX-nak több országon, köztük Magyarországon az Ingram Micro lett a hivatalos disztribútora. A RaidSonic Technology GmbH-t 1999-ben alapították Németországban, Hamburgban. Míg kezdetekben csak Németországra fókuszáltak, mára már egész Európa, Ázsia, Ausztrália és az Egyesült Államokba is eljutottak a termékek. Az ICY BOX storage megoldásokat és […]

És még ez is...