Szokjunk hozzá: lassan minden hír a 4iG-ről fog szólni

A 4iG Nyrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt, szerződést kötött turisztikai mobilapplikáció digitális eszközrendszer fejlesztésére nettó 649 millió 887 ezer forint értékben – közölte a 4iG. A tájékoztatás szerint a „Turisztikai mobilapplikáció digitális eszközrendszerének fejlesztése” megnevezésű közbeszerzési eljáráson a 4iG-t hirdették ki nyertesnek. A projekt célja egy turisztikai mobil alkalmazás kialakítása mellett egy webes felületként is elérhető rendszer átadásához szükséges fejlesztési keret biztosítása – közölte a 4iG társaság. (Hogy egy mobil alkalmazás kifejlesztéséhez miért kell „eszközrendszert” fejleszteni, s ezen az egészen mi kerül közel 650 millióba… rejtély. A -szerk- megj.)

Mindeközben
A hónap elején a 4iG nyerte meg az Interaktív panel beszerzése, valamint akkreditált e-learning képzés szolgáltatás nyújtása az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 „Digitális kompetencia fejlesztése” című projektet is. A szerződés összértéke: 4,3905 milliárd forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Még mindig nem képesek kiaknázni a vállalatok az adatvagyonukat

szo jún 22 , 2019
Az európai, közép-keleti és afrikai (EMEA) vállalatok átlagosan kevesebb mint negyven százaléka állítja magabiztosan, hogy jól bánik az adataival – ideértve azok kezelését, biztonságos tárolását, valamint az adatokból való információk kinyerését és felelős használatát. Az Oracle legújabb felmérése szerint a vállalatok ezen képességei nem fognak javulni a következő három évben. […]
szerver, adatközpont

És még ez is...