Síkágyas nyomtatósorozatot mutatott be a Canon

CanonA Canon legújabb UV síkágyas nyomtatója az Océ Arizona 2200-as sorozat a nyomdai szolgáltatók, reprográfusok és fotolaborok számára kínál ideális szolgáltatásokat — áll a gyártó közleményében. Az Arizona 600-as sorozat sikerére építő Océ Arizona 2200 sorozat lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy rövidebb határidővel és még nagyobb gyártókapacitással álljanak az ügyfelek rendelkezésére. Az új sorozattal 63,4 m2 grafika nyomtatható szinte bármilyen felületre. A hat színes Océ VariaDot szürkeárnyalatos nyomtatási technológia segítségével az új Arizona modellek a reklám célú sign display felhasználáson túl új üzleti lehetőségeket nyithatnak a fotós és képzőművészeti piacon a digitális nyomdák számára. A felhasználóbarát pneumatikus hordozóérzékelő tűk a nyomathordozók gyors, sorozatos és egyszerű betöltését maximális hatékonysággal végzik. A szabványos automatikus nyomtatófej-karbantartó rendszer tökéletesen beavatkozás-mentes nyomtatófej-tisztítást tesz lehetővé színenként kevesebb mint 25 másodperc alatt, ami biztosítja a fúvóka egyenletes működését a sorozatos nyomtatások közben is.

Az új modellekkel felügyelet nélküli, éjszakai nyomtatásra is lehetőség van, maximum 2,2 méter széles, rugalmas hordozók esetén. Így a gépbe fektetett összegek sokkal gyorsabban térülhetnek meg, hiszen a felügyelet nélküli, rugalmas hordozókra történő éjszakai nyomtatást válthatja napközben a merev anyagokra történő nappali gyártás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Visszautasíthatatlan ajánlattal támad a Magyar Telekom

sze jún 8 , 2016
Magenta 1 Business néven üzleti csomagot vezet be a Magyar Telekom, amelyben együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásai, valamint informatikai megoldásai. Az ajánlat minden olyan infokommunikációs szolgáltatást tartalmaz, amely a cégek számára elengedhetetlen a gördülékeny üzletmenethez. A Magenta 1 Business a következő szolgáltatáselemeket foglalja magában: […]

Friss, ropogós