SAP: a NISZ-é a legjobb bevezetés

sap-hungaryA NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nél (NISZ) lezajlott SAP bevezetést választották a kelet-közép-európai régió legjobbjává -jelentette be a német szoftvergyártó. A megmérettetésre olyan projektekkel pályázhattak a régió tizennégy országának vállalatai, amelyek egyrészt magas minőségi követelményeknek feleltek meg, másrészt növelték a szervezetek értékét és teljesítményét. A vállalatirányítási megoldás segítségével a NISZ olyan sztenderd üzleti folyamatokat vezetett be, melyek a legjobb nemzetközi gyakorlatokat tükrözik. Az SAP használatának köszönhetően felgyorsult a szervezet működése: így például a havi zárás ideje a felére csökkent, a készletkezelés közel kilencven százalékkal gyorsabb lett, a cég pedig a meglévő erőforrásai mellett is eredményesen tud működni.

Az informatikai megoldás lefedi többek közt a pénzügyi-, az eszközgazdálkodási-és a logisztikai folyamatok teljes körű támogatását, valamint a különböző szolgáltatások számlázását, elszámolását. A kalkulációk alapján a NISZ Zrt. három éven belül számít az SAP bevezetésének megtérülésére. A társaság az eddigi kedvező tapasztalatok alapján döntött az SAP megoldás bővítéséről, és megkezdte a fejlett üzleti intelligencia- és adattárház-funkcionalitások vállalatirányítási rendszerhez való kapcsolását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos: hetvenmilliós bírság informatikai hiányosságokért

ked okt 20 , 2015
Súlyos informatikai hiányosságok miatt 70 millió forintos bírságot szabott ki az FHB Jelzálogbank Nyrt.-re a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A jegybank MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az informatikai rendszer biztonsági kockázatelemzésével, az üzletmenet-folytonossági és informatikai katasztrófa utáni helyreállítási tervekkel és a kritikus informatikai rendszerek üzletmenet folytonosságának biztosításával kapcsolatos – részben ismétlődő […]
Forint