Rejtély miért mondott le McDermott

1

Bill McDermottVáratlanul lemondott az SAP német szoftvercég vezérigazgatója, a társaság pénteki közleménye szerint Bill McDermott azonnali hatállyal befejezi vállalatvezetői tevékenységét.

Az amerikai szakember nem hosszabbítja meg szerződését, és az év végéig ugyan még a cégnél marad tanácsadóként. A távozás rejtély, az okát nem ismertették. Előzőleg, ugyancsak pénteken a társaság kiadta harmadik negyedévi üzleti beszámolóját, amelyben idézték az időközben lemondott vezérigazgatót, aki hangsúlyozta: „fantasztikus jövő áll előttünk”. A beszámoló szerint a legnagyobb európai szoftvercég a július-szeptemberi időszakban 6,79 milliárd euró (2275 milliárd forint) árbevételt ért el, ami 13 százalékkal meghaladja az egy évvel korábbit. A működési eredmény 1,68 milliárd euró, ami 36 százalékos növekedés éves összevetésben. McDermott 2002 óta dolgozik az SAP-nál, és 2008-ban nevezték ki vezérigazgatónak. A társaság az ő irányításával fordult a felhőalapú szolgáltatások felé, amely a legsikeresebb területté vált.

One thought on “Rejtély miért mondott le McDermott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van esély fellépni a tisztességtelen webáruházak ellen

hét okt 14 , 2019
ShareTweetPinShareA Veszprém Megyei Főügyészség a közelmúltban tisztességtelen általános szerződési feltételek miatt egy veszprémi, elektronikus kereskedelmi szolgáltatást is nyújtó céggel szemben indított eredményes pert. A fogyasztóvédelmi törvény és a Polgári Törvénykönyv a fogyasztók védelme érdekében jogot ad az ügyésznek, hogy a fogyasztói szerződésekben alkalmazott tisztességtelen általános szerződési feltételek miatt pert indítson […]
Bíróság

És még ez is...