A Huawei perli a Samsungot

juan-wonTechnológiai szabadalmi jogok megsértése miatt pert indított az Egyesült Államokban és Kínában a Huawei a Samsung ellen. A Huawei kártérítésért perli a dél-koreai Samsung Electronics céget szellemi tulajdonhoz fűződő jogai megsértése miatt. A kereset szerint a Samsung készülékei számos Huawei-szabadalomnak minősülő mobil kommunikációs technológiát és szoftvert alkalmaznak.

A Huawei szerint az iparági szereplőknek együtt kellene törekednie arra, hogy nyitott, közös innovációval mozdítsák előre az ágazatot – mondta Ting Csiang-hszing, a Huawei Szellemi Tulajdonjogi Osztályának elnöke. Tiszteletben tartjuk mások szabadalmait, de meg is védjük a sajátjainkat – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az iparág számtalan példával szolgál szabadalom-keresztengedélyezési megállapodásokra, amelyek a technológiák törvényes használatának lehetővé tételével járulnak hozzá az okostelefon ipar egészséges fejlődéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tatai mobiltelefon-tolvajt köröznek

csü máj 26 , 2016
A Tatai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. Történt ugyanis, hogy egy ezidáig ismeretlen nő 2016. május 24-én 10 óra 50 perckor egy tatai étteremben, a pulton őrizetlenül hagyott mobiltelefont eltulajdonította. A bűncselekmény elkövetőjét az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. A Tatai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, tartózkodási […]

Friss, ropogós