Pro Progressio: idén ismét lehet pályázni

 

Idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Műegyetemen működő Pro Progressio Alapítvány pályázatát magyarországi középfokú oktatási intézmények részére a műszaki és természettudományi ismeretek oktatásának támogatására és népszerűsítésére, valamint az ezt oktató pedagógusok elismerésére.
Az egyik kategória a természettudományi, műszaki jellegű tantárgyakhoz kapcsolódó rendezvények, események szervezésének támogatása. A másik ösztöndíjat olyan matematika-, fizika-, biológia-, kémia-, informatika szakos fiatal tanárok támogatására írták ki, akik közreműködnek a diákok motivációjának erősítését szolgáló rendezvények szervezésében, és akiknek tanítványai közül többen tettek emelt szintű érettségit, sikerrel szerepeltek középiskolai tanulmányi versenyeken, és van, vagy voltak olyan diákjaik, akik érettségi után a Műegyetemen folytatják (vagy folytatták) tanulmányaikat. Az alapítvány kuratóriuma összesen hatmillió forintot különített el a pályázatok díjazására. A pályázatok benyújtásának határideje 2013. április 30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy internet előfizetéshez két SIM kártya

pén márc 8 , 2013
  Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót SIM-kártyával ajánl a Magyar Telekom. Folyamatosan nő ugyanis azoknak az ügyfeleiknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön net-aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök […]

Friss, ropogós