Pornó: a romlott főváros nem tudott bekerülni a “legjobbak” közé

2017 pornófővárosa Dombóvár – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából. Tolna megye második legnagyobb városában kerestek ugyanis a legtöbben szexre az interneten a Google adatbázisa szerint a tavalyi év során.
Érdekesség, hogy 2016 nyarán még Mátészalka, 2015-ben pedig Kazincbarcika állt az első helyen, akkoriban Dombóvár még az első tízben sem szerepelt a Szexrandi.hu felmérése szerint. A legnépszerűbb szexuális témájú keresések között 2017-ben leginkább a „69” és a „házastárs szülője” témák iránt nőtt meg az érdeklődés. Dombóvár mögött alig lemaradva a nagykőrösiek végeztek, míg a 2016-os pornófővárosnak kikiáltott Mátészalka tavaly visszacsúszott a harmadik helyre. Budapest ezúttal sincs rajta a legszexéhesebb városok toplistáján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Morgan Stanley magasan képzett szakembereket keres, nem betanított informatikusokat, üzemmérnököket

sze febr 7 , 2018
Informatikai szakemberekkel, fejlesztőkkel tervezi bővíteni idén a magasan képzett dolgozóinak létszámát Budapesten a Morgan Stanley befektetési bank. Mint Steve Mavin, a bank EMEA régióért felelős informatikai vezetője elmondta, az informatikai és technológiai területeken nyílik a legtöbb pozíció a cégnél, de a gazdasági szakemberek előtt is nyitva áll a cég ajtaja. […]