Példamutató: a Bosch óvodát és általános iskolát támogat

VolkerSchillingA Robert Bosch Elektronika Kft. Hatvan város vezetésének átadta azt a negyven számítógépet, amelyek a helyi oktatási intézményekben dolgozó pedagógusok munkáját segítik majd. A másfél millió forint értékű számítástechnikai támogatásnak az önkormányzati hivatal mellett a Bosch csoportoknak helyet adó Gesztenyéskert Óvoda és a Bosch osztályt is működtető Szent István Általános Iskola a kedvezményezettje. A hatvani Bosch gyár hosszú évek óta vállal aktív szerepet a régió oktatási színvonalának emelésében, az oktatási rendszer fejlesztésében valamint az iskolás és óvodás gyerekek életterének korszerűsítésében.

Az önkormányzat intézményeit több alkalommal támogatta a gyár informatikai eszközökkel. Az önkormányzati hivatalnak nyújtott géppark támogatás a hivatali dolgozók rugalmasabb munkavégzéséhez járulnak hozzá. „Reményeink szerint a modern számítógépek és laptopok további komoly segítséget jelentenek a digitális tudás elterjedésében, a pedagógusoknak a tananyag szemléltetésében, a tudás átadásában, a gyerekeknek pedig a tanulásban és a fejlődésben” – nyilatkozta Volker Schilling gazdasági ügyvezető igazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szárnyaljatok: egyoldalúan emel árat a Telenor

hét febr 16 , 2015
Egyoldalú szerződésmódosításról értesítette üzleti ügyfeleit a Telenor Magyarország. A körülményekre hivatkozva végrehajtott áremelés ráadásul két új fizetési tételt is tartalmaz, ami egy közepes méretű cégnél könnyen több tízezer forinttal növelheti meg a havi kiadásokat — írja a hvg.hu. Pluszköltségként az üzleti előfizetők mintegy felének: egy kiegészítő havidíjat és egy kapcsolási […]
Forint

És még ez is...