PayPal: a nem megfelelő árut ingyenesen visszaküldhetik a felhasználók

ekereskedelemA PayPal bejelentette, hogy röviddel a nyugati EU-országok után Közép- és Kelet-Európában is bevezeti ’PayPal Refunded Returns’ szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő árut ingyenesen visszaküldjék a felhasználók. A szolgáltatás létjogosultságát jelzik annak a kutatásnak az eredményei is, amelyet a Gemius kutatócég végzett a közelmúltban a PayPal megbízásából, miszerint a magyarországi online vásárlók döntését is nagy mértékben befolyásolja az ingyenes visszaküldés lehetősége.

A felhasználók most a visszaküldés okától függetlenül PayPal számlájukra visszakapják a szállítás költségét is – ha PayPal segítségével fizettek a termékért. Ezzel a fizetési szolgáltató még biztonságosabb vásárlási élményt szeretne nyújtani felhasználóinak akár külföldről, akár belföldről rendelnek, mivel a szolgáltatás a világ minden tájára fedezi a szállítási költséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Alig vásárolnak hamis szoftvert a népek... persze, inkább letöltik

csü okt 30 , 2014
Többen ismernek legális internetes letöltési lehetőségeket, mint tavaly: míg 2013-ban csak az internetezők 63 százaléka tudott ilyeneket megnevezni, addig az idén már 70 százalék – derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) megbízásából a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. által készített Hamisítás Magyarországon című felmérésből. A közlemény idézi Bendzsel Miklóst, […]