Papp-Gerlei váltja Blénessy-t

Papp-Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójaMárcius 1-től Papp-Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója. Kinevezését azzal indokolták, hogy a 4iG cégcsoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítását is átalakítják.

Papp-Gerlei kereskedelmi szakközgazdászként végzett, több mint húsz év értékesítési és menedzsment tapasztalattal rendelkezik, amelynek jelentős részét a telekommunikációs szektorban szerezte. Pályafutása során 15 évet töltött az Invitel Távközlési Zrt.-nél, illetve jogelőd cégeinél, továbbá dolgozott a Canon Hungária Kft.-nél, ahol a magyarországi értékesítési csapatot vezette. Dolgozott az EuroWebnél, a PanTelnél és a Dun & Bradstreetnél is. Karrierje során a reorganizációs és cégtranszformációs területeken is jelentős tapasztalatokat szerzett. 2022. április 20. óta az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese. Ezt megelőzően, 2019. április 1-jén csatlakozott a társasághoz kereskedelmi igazgatóként. Karrierje során fontos szerepet töltött be a szintén a 4iG csoporthoz tartozó DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-nél, ahol megbízott ügyvezető igazgatóként dolgozott. Ebben a pozíciójában jelentős szerepet játszott a DIGI folyamatainak átalakításában a felvásárlást követően.

Blénessy László, 4iG Nyrt.Kár érte, kiváló vezérigazgató volt…

A korábbi vezérigazgató, Blénessy László -érdemei elismerése mellett- a 4iG Nyrt. igazgatósági tagjaként a technológiai és digitalizációs területek stratégiai projektjeit támogatja a jövőben.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A mesterséges intelligencia szörnyű mellékterméke: a gyermekünk hangjával fognak átverni

szo márc 2 , 2024
ShareTweetPinShareAz ESET kiberbiztonsági szakértői szerint a csalók a jövőben egyre gyakoribbá váló telefonos átverések során a mesterséges intelligenciára (MI) támaszkodva súlyos érzelmi és anyagi károkat okozhatnak az áldozatoknak. Minden szülő legrosszabb rémálma felvenni egy ismeretlen számról érkező hívást és azt hallani, hogy a gyermeke segítségért kiált. Aztán az állítólagos “emberrabló” […]
Kezdő okostelefon-használó

És még ez is...