Csak egy évre szól Rékasi igazgatósági tagsága

A Magyar Telekom pénteki rendkívüli közgyűlése igazgatósági taggá választotta július 1-jével Rékasi Tibort, aki a társaság vezérigazgatói pozícióját is betölti ettől a naptól – közölte a vállalat.

Rékasi a Magyar Telekom vezérigazgatói tisztségét a leköszönő Christopher Mattheisentől veszi át. A vezetőváltást április 24-én jelentették be. A Magyar Telekom közleménye szerint Rékasi igazgatósági tagsága 2019. május 31-ig, illetve a távközlési szolgáltató 2019. évi éves rendes közgyűlése napjáig tart. Rékasi 2017 januárja óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. A céghez tíz éve csatlakozott a társaság leányvállalata, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként. 2013 októbere óta a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója, 2017 januárjától a T-Systems igazgatóságának elnöke volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így vernek át a trükkös csalók VI+I.

vas jún 24 , 2018
A Telenor összegyűjtötte a magyar mobilhasználókat érintő leggyakoribb csalástípusokat, és az ellenük való védekezési lehetőségeket. 6+1. Figyelmeztetés: Sajnos a csalók mindig újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak, ezért bármilyen gyanú esetén érdemes felkeresni a szolgáltató csalások elkerülésével foglalkozó oldalát: https://www.telenor.hu/aktualis-visszelesek_kezelese. A legfontosabb tudnivaló, hogy a Telenor munkatársai soha nem kérik el […]