Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni III.

Itt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új esztendő.

3. Üzleti táska – hogy ne érezd magad kínosan a hivatalos találkozókon
Üzleti tárgyalásainkra gyakran érkezünk laptoppal vagy tablettel. A tartós használattól viszont egy év alatt leamortizálódhat a laptop táskánk, ami egy idő után – valljuk be – nem mutat túl jól egy megbeszélésen. Ha Te is hasonló helyzetben vagy, és nem szeretnéd kényelmetlenül érezni magad, még időben szerezz be egy újat. Választhatsz a korábbihoz hasonlót, ami körülbelül ugyanennyi ideig bírja, de talán kipróbálhatnál valami minőségit is, nem?! Sokan olyan elegáns, mégis strapabíró, több rekeszes táska mellett döntenek, amelyben a számítógép mellett elfér egy jegyzetfüzet, pár toll és a mobiltelefon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A ThinQ márkával nyit a mesterséges intelligencia felé az LG

ked dec 26 , 2017
Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy létrehozza a ThinQ márkát, amellyel minden 2018-as háztartási eszközt, fogyasztói elektronikai terméket és szolgáltatást megjelöl, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz. Az LG ThinQ termékek és szolgáltatások mindegyike képes lesz a gépi tanulásra, a kommunikációra más eszközökkel, és az LG saját DeepThinQ technológiája mellett számos további […]

És még ez is...