Nyakunkon a Titkos Invázió

Titkos invázióIsmét mozgalmas az a Marvel-moziuniverzumban. A számos új film és sorozatok közül kiemelkedik a nyár egyik legnagyobb újdonsága és a klasszikus képregények egyik legizgalmasabb története, a Titkos Invázió. A hetente érkező epizódok között az izgalom és a rajongók alkotta teóriák gyártása is garantált. Most megmutatjuk miért érdemes nézned ezt a sorozatot még akkor is, ha nem vagy Marvel rajongó.

1. Egyedülálló műfaj: A Marvel és a kémfilmek találkozása
A Marvel mindig is kitűnt a műfaji sokszínűségével, a múltban például többször is kísérletezett a kémfilmek műfajával (például a Fekete Özvegy és az Amerika Kapitány: A tél katonája) és ez alól a Titkos Invázió sem kivétel. Azonban ez a sorozat messze áll a klasszikus képregényfilmes formától: a sci-fi, a politikai thriller és a kémfilm ötvözeteként, izgalmasan új köntösbe csomagolva hozza el a Marvel univerzumot a krimirajongóknak.

2. Sosem tudhatod, kiben bízhatsz
A Titkos Invázió cselekményének középpontjában alakváltó lények inváziója áll, amiről az emberiség túl későn szerez tudomást. Az úgynevezett Skrullok éveken át rabolták el és cserélték le a nagyhatalmú szuperhősöket és politikusokat, hogy előkészítsék az utat a globális hatalomátvételhez. Kiben bízhatunk, amikor bárki lehet alakváltó? Ez a kérdés adja a sorozat alapját, és garantáltan az utolsó pillanatig izgalomban tart majd mindenkit.

3. Samuel L. Jackson
Talán nincs ikonikusabb színész, mint Samuel L. Jackson. Szabadszájúságát számtalan korábbi filmjében megmutatta már, és szinte bizonyos, hogy az általa alakított Nick Fury-nek is kiszalad majd egy-két nyomdafestéket nem tűrő elszólás a száján. A Földet védő titkos szervezet, vagyis a S.H.I.E.L.D. vezetője, eddig szinte minden Marvel produkcióban feltűnt, elsőként a 2008-ban bemutatott Vasember stáblistás jelenetében láthatták őt a nézők. Az egy csapásra közönségkedvenccé vált karakter most több képernyőidőt kap, mint eddig bármikor, így a sorozatban egy teljesen új oldalát is megismerhetik majd.

4. Parádés szereposztás
A Titkos Invázió nem csak az izgalomfaktorban, de a szereposztásban is magasra teszi a lécet. A sorozatban olyan híres és elismert színészeket és színésznőket találunk, mint az Oscar-díjas színésznő, Olivia Colman, Emilia Clarke, és a tehetséges Ben Kingsley, akik ezzel a sorozattal debütálnak a Marvel univerzumban és csatlakoznak Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn mellé.

5. Nem igényel sok előkészületet
A Marvel-moziuniverzum híres arról, hogy mindegyik film vagy sorozat kapcsolódik egymáshoz, aminek teljes megértéséhez ismerni kell az előzményfilmeket is. A Titkos Invázió azonban önmagában is remek és mindenféle előismeret nélkül nézhető, ám ha minden rejtett utalást és kiszólást érteni szeretnénk, érdemes egy minimális előkészület, amolyan ajánlott, de semmiképpen sem kötelező olvasmányként. A Marvel Kapitány filmben (itt debütált például Jude Law) mutatkoznak be, valamint a WandaVízió és a Loki sorozatokban is feltűnnek a Skrullok, a történet kulcsszereplői. Szerencsére a június 21-i premier előtt még bőven van időd mindegyiket megnézni és felkészülni. Főleg úgy, hogy ezeket megtalálod egy helyen, a Disney+-on számos egyéb tartalom mellett.

Összefoglalva, a Titkos Invázió hihetetlenül izgalmas és friss darabja lesz a Marvel univerzumnak új műfaji megközelítéssel, izgalmas cselekménnyel, ikonikus karakterekkel és parádés szereposztással. A sorozat garantáltan beindítja a nézők fantáziáját akár Marvel rajongó vagy, akár a jó történetekért és a krimiért rajongsz. A sorozat kizárólag a Disney+ kínálatában lesz elérhető június 21-től, amit hetente új epizód követ majd.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Harry herceg szerint ipari méreteket öltött a telefonok feltörése

pén jún 9 , 2023
Harry herceg szerint a brit bulvársajtó „ipari méretekben” törte fel az ő és a hozzá közel állók, köztük egykori barátnője telefonjait az elmúlt években. III. Károly király másodszülött fia, aki amerikai feleségével és két gyermekükkel Kaliforniában él, szerdán a londoni felsőbíróságon csaknem fél napon át vázolta a sajtóval, mindenekelőtt a […]
Spearmint Rhino Bár

És még ez is...