Lepaktált az SAP és a Microsoft

microsoft+sapKiterjeszti globális partnerségét a Microsoft és az SAP. Az együttműködés meghosszabbításának köszönhetően jobban tudnak egymással kommunikálni a Microsoft Office és az SAP alkalmazásai, az üzletkritikus SAP alkalmazások futhatnak majd az Azure-on a Microsoft felhőplatformján, valamint mobil alkalmazások fejlesztéséről, közös marketing tevékenységről is döntöttek a felek.

Eszerint az SAP nagyvállalati szoftvercsomagja, a középméretű cégek számára kínált vállalatirányítási rendszer, a mobil platform, az ASE relációs adatbázis-kezelő, és a HANA fejlesztői verziója is elérhető lesz a Microsoft felhőjében, használat alapú díjazás ellenében, várhatóan a második negyedév végére.

Az együttműködő felek az év második felére ígérik a platformok, és az alkalmazások közötti együttműködést biztosító SAP Gateway for Microsoft legújabb verzióját, ami segíti az üzleti folyamatok automatizációját, valamint ennek köszönhetően a Microsoft Office 365 és az Azure rendszerén keresztül is elérhetőek lesznek az SAP alkalmazásai, az itt tárolt adatok. Az SAP mobil alkalmazásait elkészítik a legújabb verziójú Windowshoz, és Windows Phone-hoz is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltörték az eBay-t, gyorsan cseréld a jelszavadat!

vas máj 25 , 2014
Az eBay elismerte, hogy a február és március között végrehajtott kibertámadások érintették azokat az adatbázisokat, amelyek tárolták a felhasználók titkosított jelszavait, illetve egyéb nem pénzügyi adatokat tartalmazó adatok is kompromittálódhattak. Az érintett adatbázis tartalmazta a neveket, e-mail címeket, otthoni címeket, telefonszámokat és egyéb szenzitív adatokat. A hír szerint a támadásban megszerzett […]

Friss, ropogós