NMHH: a fiatalok több mint 90 százaléka internetezik, a 75 év fölöttieknek meg épp elég bajuk van

internetA fiatalok több mint 90 százaléka internetezik, 75 év fölött azonban hat százalékra csökken ez az arány – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának tanulmányából.

A tanulmány szerint a 15 és 40 év közöttiek több mint 90 százaléka böngészi a világhálót, a 41 és 56 év közöttiek csaknem 80 százalékáról mondható ez el. Az internetes közönségmérési adatok alapján készült friss tanulmányból kiderült, hogy a 15 és 24 év közötti magyar lakosok 93,5 százaléka internetezik, és az internethasználatban az egyes korosztályok között továbbra is nagy a különbség. Az említett Z generáció mellett a 25 és 40 év közötti Y generáció, valamint a 41 és 56 év közötti X nemzedék 92,4, illetve 79,6 százalékban böngészi a világhálót, míg az 57-75 éves “baby boomereknek” csak 57,1 százaléka. Az ennél idősebbeknek csak hat százaléka netezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gömbgrill kezdőknek és haladóknak

sze nov 3 , 2021
Ahogy beköszönt a jó idő, már alig várjuk, hogy a szabadban sütögethessünk, hiszen páratlan hangulata van egy grillezésnek. Sokszor azonban a házigazdának meggyűlik a baja tűzgyújtással. A Grillplaza.hu segítségével most megtudjuk, hogyan kell kezelni a tűz kérdését egy körgrillben. A gömbgrill eredete Bizonyára mindannyiunk előtt megjelenik a kép, ahogy az […]
grillpláza