Don Quijote Debrecenben

telefon-fulke-rongalasA Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 18 éves S. Zsolttal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2016. január 9-én 22 óra körüli időben több ismerőse előtt megütött és megrugdosott egy Debrecen, Péterfia utcában található telefonfülkét, amelynek üvege beszakadt. A „hős” rongáló ezután az ismerőseivel együtt a helyszínről elment, magára hagyva a sérült telefonfülkét.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként az egyik Csapó utcai társasház lépcsőházában – a kapott személyleírás alapján – azonosították és igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves helyi legényt, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán S. Zsolt a nyomozóknak beismerő vallomást tett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Erősit Magyarországon a Ricoh

sze jan 20 , 2016
A Ricoh Hungary Kft. bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött az ASBIS Magyarország Kft.-vel és a Corwell Kft.-vel, tovább erősítve szerepét a magyarországi it-disztribúciós csatornában. Ráadásul a Ricoh Hungary üzletfejlesztési stratégiájának keretében a 2014 októberében megnyitott ITD üzletág munkáját megerősítése és a felhasználói elégedettség növelése érdekében a Ricoh Hungary által forgalmazott […]

És még ez is...