Nem meglepő módon változott az adatfogyasztás tavaly a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország lakossági ügyfeleinek adatfogyasztása növekszik, mint az újgazdagok bukszája — derül ki a társaság közleményéből.

Az éves statisztikákat vizsgálva az derült ki, hogy 2019 folyamán szinte hétről hétre nőtt az adatforgalom. Az idei év legforgalmasabb hete, adathasználati szempontból a 49., november utolsó hete volt. Ekkor csaknem 1,7 milliárd megabájt (MB) adatforgalmat mértek a Vodafone hálózatán. A legkevésbé forgalmas időszak egyértelműen január első két hete volt – ekkor még alig haladta meg az egymilliárd MB-ot az adathasználat. Jól mutatja a mobilinternet népszerűségének növekedését az is, ha összevetjük a 2018-as és 2019-es adatokat: míg tavaly az átlagos heti adatfogyasztás a 900 millió MB körül mozgott, addig 2019-ben közel 1,4 milliárd MB volt az átlag, ami igen jelentős, 55 százalékos növekedést jelent. 2018 legforgalmasabb hetén, mely a 48. volt az évben, alig több mint 1,1 milliárd MB adat fogyott, ami több mint 500 millió MB-tal kevesebb a már említett 2019-es legforgalmasabb hét adatforgalmához képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Telekom mobilinternet forgalom: pályacsúcs karácsonykor

sze jan 1 , 2020
ShareTweetPinShareTöbb mint duplájára nőtt az idei karácsonyi időszakban a mobilinternet forgalom a Magyar Telekomnál a tavaly karácsonyi időszakhoz képest – közölte a társaság. Emlékeztetnek, hogy már tavaly december 24. és 26. között is hetven százalékkal nőtt a Magyar Telekom ügyfeleinek mobilinternet forgalma az előző év hasonló időszakához képest. A társaság […]
okostelefon

És még ez is...