Internetadó tüntetés: két napos ultimátum a kormánynak

1

GulyasBalazsGulyás Balázs az internetadó elleni tüntetés fő szervezője tagoltan mondta: lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse, nem lesz internetadó, amit azért tudnak megakadályozni, mert ilyen hatalmas tömeg vesz részt a tiltakozáson (Az index becslése szerint úgy tízezren tüntetnek). Gulyás szerint csak az órát állítottuk át éjszaka, az évszázadot nem. Ha a kormány ennek a tömegnek a láttán sem visszakozik, akkor kimondhatjuk, nem a népet szolgálják — jelentette ki a tömeg hangos üdvrivalgásától kísérve a főszervező, aki szerint Orbán egy digitális analfabéta, ami abból is látszik, hogy az asztalán egy számítógép, egy mobiltelefon sincs. Hozzátette, Kaminsky Fanni milliókat kap azért, hogy kezelje Orbán Viktor Facebookját, tehát a miniszterelnök tudhatná, hogy ez is munka. Egy miniszterelnök értsen az internethez, mert lejárt az az időszak, amikor fácánvadászatokon és lelátókon lehetett intézni a dolgokat — jelentette ki Gulyás. Nem megyünk vissza az internet előtti időkbe csak azért, mert Orbán egy emailt sem tud elküldeni! Gulyás kijelentett, hogy addig gyakorolnak nyomást a kormányra, amíg vissza nem vonják az internetadót. Majd konkretizálta az ultimátumot: 48 órát adnak a kormánynak, hogy visszavonják az adót.

One thought on “Internetadó tüntetés: két napos ultimátum a kormánynak

  1. És 48 óra múlva mi lesz? Testvértartománynak választjuk Wales-t, hisz ott oly boldog az istenadta nép, mint akarom, (akarom mondani mint a barom)?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Holnap módosítanák az internetadó mértékét

vas okt 26 , 2014
Hétfőn nyújtja be a legnagyobb kormánypárt a parlamentnek azt a módosító indítványát, amelyben javasolja, hogy maximum havi 700 forint lehessen az internetadó mértéke. Erről vasárnap este tájékoztatta a kormánypárti képviselőcsoport az MTI-t, azt követően, hogy Budapesten tiltakozás volt az internetadó ellen. A frakció jelezte, a távközlési adó internetes adatforgalomra vonatkozó […]

Friss, ropogós