Ne kísértsd a tolvajokat: segít az ESET

mobil-tolvajvajBenne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás.

3. Használj nyomkövető szoftvert, amely segít az ellopott eszköz felderítésében. Ellopott eszközünk visszaszerzése egyáltalán nem lehetetlen, főleg akkor, ha tudunk kommunikálni az eszközzel, vagy azzal a személlyel, aki eltulajdonította. Az ESET Lopásvédelmi funkciója ebben segítségedre lehet.

4. Ne kísértsük a tolvajokat azzal, hogy őrizetlenül hagyjuk eszközeinket, főleg nyilvános helyeken. Ha őrizetlenül hagyod laptopod az autóban, táblagéped a repülőtéren vagy okostelefonod egy étteremben, az olyan, mintha felszólítanád a tolvajokat, hogy lopják el az eszközöd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét megválasztják az Ország Boltját

sze júl 15 , 2015
Az Árukereső.hu ötödször indítja el a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. A szakma és a piac fejlődésével együtt a versenyben elért […]
Kiskereskedelem, kosár

És még ez is...