Nagyon, nagyon sok processzort támogat a SUSE

chipA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE támogatja a hamarosan megjelenő SGI UV termékcsaládot, amely az iparág legnagyobb, egy rendszerképből álló rendszere. A vállalat ezért 8192-re növelte a nemrégiben kiadott SUSE Linux Enterprise Server 12 által támogatott magok számát. Érdemes tudni, hogy a SUSE Linux Enterprise Servert rendszert használja a világ legnagyobb, szuperszámítógépekből álló fürtjeinek fele, a globális Fortune 100 listán szereplő vállalatok több mint kétharmada, illetve többek között a világ legjelentősebb járműgyártóinak szinte mindegyike.

„A SUSE Linux Enterprise Server 12 rendszert úgy tervezték, hogy szilárd alapot biztosítson az adatközpontok kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásainak futtatásához. Az operációs rendszer legújabb verziója minden eddiginél alacsonyabb állásidőt garantál azáltal, hogy új eszközökkel segíti az emberi hibák kiküszöbölését és a rendelkezésre állás növelését. Könnyen méretezhető és nagy teljesítményű megoldásunk mindezeknek köszönhetően vállalati és szuperszámítógépes környezetben egyaránt tökéletesen megállja a helyét” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A UPC megbírkózott az ónos esvel, az AH nem

csü dec 4 , 2014
Mindenhol zavartalanul működnek a UPC szolgáltatásai, az Antenna Hungáriánál (AH) azonban továbbra sem állt helyre az ónos eső miatt a tévészolgáltatás, a mobilszolgáltatások egy kivétellel zavartalanul működnek. Szűcs László, a UPC Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a hibák elhárítása befejeződött. Korábban a cég szolgáltatása a rendkívüli időjárás okozta […]

És még ez is...