Mozijegy simán: ismerkedj a Simple-vel

mozijegyOrszágszerte 176 moziterembe vásárolhatnak jegyet és léphetnek be a nézők okostelefonjuk segítségével. A Cinema City mozihálózat világszinten először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az együttműködésnek köszönhetően a mozilátogatóknak nem kell jegyet nyomatniuk és a pénztárnál sem kell sorban állniuk.

A Cinema City jegyei kiemelt helyen jelennek meg a Simple alkalmazásban, amelyen keresztül a mozihálózat összes, hét budapesti és tizenhárom vidéki mozijának műsorában válogathatnak a felhasználók. A teljes kínálatot lefedő szolgáltatással a film és az időpont megadása után a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát is kiválaszthatják a vásárlók. Az új lehetőség igénybevétele az ingyenes Simple alkalmazás összes funkciójához hasonlóan szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Visa, vagy American Express kártyájával használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tetlegességig fajult a mobiltelefon eladása

szo márc 12 , 2016
Egy kömlői férfi tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint 2016. március 10-én reggel őt egy másik helyi férfi a település egyik utcájában bántalmazta. A helyszínen kiderült, hogy a sértett korábban eladott egy mobiltelefont támadójának, aki a készülék egy feltételezett hibáját tette szóvá, majd a kialakult szóváltást követően […]