Öt év kemény munka meghozta az erdményét: clean-tiszta adatok a Fotex csoportnál

adatA Crane és a Fotex-Ofotért csoport öt hosszú, nagyon-nagyon hosszú öt éve tartó folyamatos együttműködése az eddigi, adattisztításhoz, crm-audithoz és ügyfélkezelési folyamatokhoz kapcsolódó feladatokon túl újabb területekre terjed ki — jelentették be az együttműködő felek. Az új megbízás a Fotex-Ofotért csoport crm-folyamatainak második körös auditja mellett – aminek az ügyféladatok kihasználásának növelése a célja – kiterjed az ügyfelek életciklusához kapcsolódó kommunikáció optimalizálására, valamint egy új adattárház koncepció és új jelentésstruktúra kidolgozására is.

„Az elmúlt években elértük azt, hogy a marketing számára friss és tiszta ügyféladatok állnak rendelkezésre, most az a célunk, hogy ezeket még jobban kihasználjuk a marketingtevékenységünk során, az eredmények folyamatos nyomon követése mellett” – mondta el Kállai Péter, a Fotex-Ofotért csoport marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SM 2015: már megint robbanás előtt áll a világ

vas ápr 12 , 2015
Hatalmas, iszonyatos okostechnológiai robbanás előtt áll a világ, rövid időn belül életünk szinte minden területét elárasztják az egymással kommunikáló és telefonnal irányítható eszközök — derült ki az SM 2015 konferencián. Az esemény az eddigi legütősebb nemzetközi startup programját is tető alá hozta: itt rendezték meg a CEE Lift Off! regionális […]