A UPC megbírkózott az ónos esvel, az AH nem

onos-eso-kabelMindenhol zavartalanul működnek a UPC szolgáltatásai, az Antenna Hungáriánál (AH) azonban továbbra sem állt helyre az ónos eső miatt a tévészolgáltatás, a mobilszolgáltatások egy kivétellel zavartalanul működnek. Szűcs László, a UPC Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta: a hibák elhárítása befejeződött. Korábban a cég szolgáltatása a rendkívüli időjárás okozta áramkimaradás miatt Gödöllőn, Monoron, Üllőn, Kistarcsán, Kerepesen és Mogyoródon állt le.

Ezzel szemben Tóth András, az Antenna Hungária Zrt. kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére arról tájékoztatott, hogy az AH és az érintett szakszolgálatok, áramszolgáltatók továbbra is közösen dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán. Kimaradás van a Gerecse és a Nagy-Hideg-hegy körzetében a MinDig TV és MinDig TV Extra adásában. A Nagy-Hideg-hegyen az áramszolgáltatás leállása okozza a tévéadás kimaradását. A Gerecse térségében az ónos eső miatt a fák tömegével dőltek ki, itt a cég telephelyét sem lehetett megközelíteni, ez nehezítette a javítási munkálatokat – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IVSZ: néhány éven belül megduplázható a szoftverexport

csü dec 4 , 2014
Az infokommunikációs (IKT) szektor szoftver- és szolgáltatásexportja jelenleg mintegy 275 milliárd forint, és évente húsz százalékos bővülést mutat, a szektor exportja reálisan három-öt éven belül megduplázható – mondta Vityi Péter, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) alelnöke a szervezet szerdai budapesti konferenciáján. Hozzátette, hogy mindez 10-15 ezer munkahely […]
taps