Műholdas nyomkövetőket loptak, lebuktak

műholdTöbb mint 25 millió forintot érő műholdas nyomkövetőket lopott két román férfi egy devecseri és egy tapolcafői géptelepen.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a két férfi vasárnap egy nemesszalóki és egy devecseri géptelepen mezőgazdasági vontatókról szerelte le és lopta el a műholdas nyomkövetőket. A tettesek másnap éjszaka egy tapolcafői telephelyre is betörtek, ahol szintén leszerelték a gépekről a nyomkövetőket. A 45 éves és a 40 éves férfit Veszprém határában fogták el egy ellenőrzés során. Az autóban a bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket, szerszámokat találtak és foglaltak le, a hátsó ülésen kesztyűk és símaszkok is voltak. A rendőrök mindkét férfit előállították és kezdeményezték letartóztatásukat az ügyészségen.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem ússzuk meg a kokikat és sallereket az Uniótól

pén júl 14 , 2023
ShareTweetPinShareAz Európai Bizottság (EB) kész fellépni, ha egy tagállam nem követi a jogállamisági jelentés ajánlásait, számos eszköz áll rendelkezésére azok megvalósítására – jelentette ki Didier Reynders. Az uniós igazságügyi biztos a múlt héten bemutatott jogállamisági jelentéséról tartott európai parlamenti vitán azt mondta, hatékony az uniós bizottság és a tagállamok közötti […]
Didier Reynders

És még ez is...