MOHAnet: Nyakunkon a Konica Minolta Live Show

Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatójaHarmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják.

A két rendezvényen mintegy száz elektronikai és IoT-kiállító lesz jelen, és 2500-nál több látogatót várnak a helyszínre a szervezők. A rendezvény összefogja a hazai IoT-közösséget, hogy támogassa, feltárja az egyes alkalmazási területek IoT-lehetőségeit fókuszban a mesterséges intelligenciával (MI). A MOHAnet közleménye példaként említi, hogy a Konica Minolta a MI által vezérelt gépi látás megoldásaival érkezik a kiállításra.

Havasi Zoltán, a MOHAnet vezérigazgatója a közleményben rámutatott arra, hogy rendezvényük egy adott technológiát, a gépek kommunikációját (m2m) helyezi a középpontba. A kiállítók többek között mezőgazdasági, egészségipari, gyártási, valamint biztonságtechnikai, távfelügyeleti innovatív megoldásokat hoznak el az m2m területéről. IoT-megoldásaikkal a kiállítás keretében rendezett versenyre is benevezhetnek.

A rendezvényre a belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kibertámadás ért több szlovén állami internetes oldalt

vas ápr 14 , 2024
ShareTweetPinShareÚjabb kibertámadás érte Szlovéniában mások mellett a köztársasági elnök, a kormány és központi bank internetes oldalát. Vojko Volk nemzetközi ügyekért, valamint a nemzeti és nemzetközi biztonságért felelős szlovén államtitkár a kibertámadásról közölte: a hackerek a gov.si domainneveket vették célba, de rövid időre az államfő internetes oldala is elérhetetlen volt, majd […]
ddos 404

És még ez is...